Wat gebeurt er na de opleiding?

Bij terugkomst in Nederland volg je nog een afsluitende training om je te certificeren in de tweede marktstandaard voor testen, TMap. Je bent daarmee in staat om de verschillende methodieken in te zetten in opdrachten voor onze klanten.

Het streven is dan ook om je zo snel mogelijk na het opleidingsprogramma in te zetten op een project bij de klant. De beste manier om je opgedane kennis toe te passen is immers op de werkvloer binnen een leuk en uitdagend project.

Als consultant ben je echter nooit uitgeleerd. Binnen SQS zijn er veel opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Er valt enorm veel te leren binnen ons vakgebied dat continue ontwikkeld. Het traineeship in Zuid-Afrika is jouw begin van een enorm interessante en dynamische loopbaan!

Naast het traineeship bieden wij:

  • Een afwisselende baan met volop ruimte voor ontwikkeling, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk gebied
  • Vervolgopleidingen, zowel vakinhoudelijk als op het gebied van soft skills
  • Een informele, open en toegankelijke organisatiecultuur
  • Een uitstekend startsalaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een mobiliteitsvergoeding waar je een leaseauto van kunt rijden
  • Een aantrekkelijke bonusregeling
  • 27 vakantiedagen

Traineeship Zuid-Afrika

Ben jij klaar voor een vliegende start in de dynamische wereld van IT ontwikkelingsprojecten? Heb je een afgeronde HBO of WO opleiding en ben je klaar voor het echte werk? Dan is het traineeship bij Software Quality Systems (SQS) de ultieme kans!

SQS biedt een volledig verzorgd opleidingsprogramma in Westville, Zuid-Afrika. In een periode van drie weken zul je samen met je nieuwe collega-young-professionals uit Nederland en andere SQS landen een leuk en intensief trainingsprogramma volgen, waarbij opleiding, teambuilding en plezier centraal staan.
Na afloop van de opleiding zul je als testconsultant worden ingezet op projecten bij klanten van SQS. Daar ga je de nieuwste systemen en websites aan verschillende testmethoden onderwerpen. SQS begeleid het testtraject van klanten van begin tot eind en zorgt daarbij voor een zo hoog mogelijke kwaliteit.

Onze startende testconsultants zijn allemaal begonnen met het programma in Zuid-Afrika. Uit al deze verhalen blijkt dat je terugkomt met een berg aan ervaring en verhalen over deze weken. Je komt in een deel van de wereld waar je niet vaak zult komen. Naast hard werken is er ook ruimte voor ontspanning. Het SQS team in Zuid-Afrika zorgt iedere introductie weer voor een super leuk programma. Het bezoeken van rugbywedstrijden, een dagje Durban, Zipp-lining, Safari’s. Zuid-Afrika heeft je heel veel te bieden. Het programma is volledig verzorgd, wat inhoudt dat SQS zorg draagt voor de reis, accommodatie en maaltijden.