Events

Kennismeeting voor Testprofessionals: Mobile app testing

De hoeveelheid mobiele apps en websites groeit explosief. Niet alleen in aantal maar ook in termen van complexiteit en functionaliteit. Onderzoek laat zien dat de traditionele computer steeds meer terrein verliest aan mobile devices. Gartner claimt dat tegen het einde van 2017 de vraag naar mobiele app ontwikkelings diensten ten minste vijf keer sneller zal groeien dan de capaciteit van de interne IT- organisaties.

Deze trend zorgt ervoor dat het testen van mobile oplossingen steeds belangrijker wordt. Aspecten als functionaliteit, usability, scalability en multi platform vereisen een grotere (regressie)testinspanning.

Op 31 maart zullen we je in de volgende SQS kennissessie bijpraten over deze trends. We laten je zien wat dit betekent voor de teststrategie en aanpak. Ook laten we je aan de hand van een praktijkcase zien hoe je testautomatisering kunt inzetten om de regressie inspanning te verminderen.
Ben je als testprofessional werkzaam? Dan nodigen we je bij deze uit om onder het genot van een hapje en drankje kennis op te doen én te delen.

Praktische informatie over de sessie:

Deze zesde sessie vindt plaats in “Het Nieuwe Kantoor”, vlakbij Utrecht Centraal Station, ontvangst om 18:00.

Mocht je meer informatie wensen of vragen hebben stuur dan een mail naar testevents-nl@sqs.com. Na aanmelding ontvang je spoedig nader bericht over je aanmelding en de sessie.

 

 

Werken bij SQS op Twitter

Werken bij SQS op Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar