Young professionals

profile“Werken bij SQS betekent dat geen dag hetzelfde is. Bij SQS ben ik actief als testconsultant en vervul voornamelijk de rol van testanalist en testcoördinator. Ik heb de keuze gemaakt voor SQS, omdat er een open bedrijfscultuur heerst waarin collega’s elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen, ondanks dat je verdeeld bent over verschillende opdrachten. De sfeer bij SQS is daarom ook erg goed, vooral op de altijd leuke bedrijfsuitjes. Nog een groot voordeel van werken bij SQS is dat je enorm veel mogelijkheden krijgt aangereikt om je hard en soft skills te vergroten, waardoor je als mens en als specialist mee blijft groeien. SQS moedigt ook aan om je te blijven ontwikkelen.”
Rik Bakker koos voor SQS vanwege de combinatie van plezier, uitdaging en zekerheid.

“De sfeer bij SQS is voor mij iets unieks. Het is professioneel zonder veel hiërarchie. Alle lagen communiceren open met elkaar en hierdoor ontstaat een heel gelijkwaardige sfeer. Het beste voorbeeld hiervan is het jaarlijkse personeelsweekend, waarbij iedereen fanatiek meedoet met wat het weekend te bieden heeft. Professioneel is SQS de perfecte plek om mezelf te ontwikkelen tot testconsultant. Er zijn E-learnings en klassikale trainingen voor vrijwel alles wat je maar kan bedenken binnen het vakgebied.”

Karel Meulders kwam bij toeval het trainee programma van SQS voor testconsultants tegen op LinkedIN en dacht meteen: daar moet ik meer van weten. Hij is nu testconsultant.

profile1

“Voor een grote bank ben ik nu een mobile app aan het testen. Dé uitdaging die daarbij hoort is het test automatiseren van mobile. Als ik er alleen niet uit kom of ik heb hulp nodig, dan kan er via kennisdeling, cursussen en workshops bij SQS informatie worden vergaard om je verder te helpen. SQS is altijd op zoek naar nieuwe kansen, technieken en uitdagingen zoals mobile. Dat is een van de redenen waarom ik voor SQS heb gekozen.”

Nick van de Goorbergh krijgt bij SQS de kans om zich helemaal te specialiseren als mobile testconsultant.

Werken bij SQS op Twitter

Werken bij SQS op Facebook

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar